Stuptrøtt,men lykkelig gravid!! <3 :)

Har vært skikkelig sløv på å blogge i det siste... Ikke fordi jeg ikke har giddet,men har liksom skjedd noe hele tiden,og jeg har knapt vært hjemme om dagene :) Deilig med sosial-liv da,så jeg klager ikke! Noe visse andre folk gjør... :P Ikke fordi jeg er sosial,men fordi det har skjedd lite oppdateringer her i det siste... :P Hege ja... :P Hihi! ;)

Siden sist har jeg... La meg tenke... Ihvertfall vært på min første time hos jordmor... :) Var utrolig deilig å høre hjerteslagene til vår lille skatt igjen!! :) Gleder meg allerede til neste gang! :)
Ellers har jeg vært på kafétur med Lena,kjempekos! :) Besøk hos Kristin,hvor jeg fikk servert meksikansk tomatsuppe m/masse digg tilbehør! :) (Lagde det selv seinest i kveld her faktisk...). Koste oss også med masse snacks og skravla langt ut i kvelden :) Koselig! Hatt noen knallkoselige dager bak meg :)

Idag var vi å kikket på barnevogn for første av sikkert mange flere ganger :) Har falt så for ei jeg har sett et par ganger på senteret,seinest igår da jeg var på jobb. Er av merket Emmaljunga,og den var bare nydelig!! Fikk sett på den idag samt et par andre stykker som så fine ut. Litt å tenke på,kan man si... Har skjønt at det ikke er bare,bare å bestemme seg! :) Heldigvis har vi god tid til å tenke over det og,men greit å være tidlig ute,så ikke ting blir kjøpt inn i hui og hast... :)
Ser frem til å kikke mer videre,og ikke minst til den dagen vi skal handle... <3 :)
Er så deilig å tenke på at vi selv er i denne situasjonen nå! Så deilig følelse! :) Enda ikke gått opp for verken meg eller Terje helt enda,men regner heller ikke med at det er helt unormalt ;) Spennende tid i møte <3 :)

Fra igår til idag har jeg gått med blodtrykksapparat hengende og slenge på meg :P Både jordmor og lege mente jeg hadde litt høyt blodtrykk,men det kan jo påvirkes av den minste ting,så for å få en nøyaktig kurve,var det best å måle i normale/hverdagslige omgivelser. Var deilig å få det av seg idag,og er spent på resultatet. Betryggende å vite at en blir passet ekstra godt på i denne tiden :)

Vel.. Nå er det tid for sofakos resten av kvelden. Er skikkelig sliten idag,kjenner jeg! Rett og slett stuptrøtt for øyeblikket,noe jeg har merket endel til i svangerskapet så langt. Ikke noe natt-menneske lengre jeg,nei! :P Jeg klager absolutt ikke :) Tenkte å begynne og se "Varg Veum" idag,men tviler sterkt på at jeg orker det nå... Får ta det i morra ;)

Ellers gleder jeg meg til VÅÅÅR!!! :)

Håper alle har hatt ei fin helg så langt? Ønsker dere en knall kveld videre!! :)

3 kommentarer

Hege

20.feb.2010 kl.23:55

Klapp....Klapp....klapp......klapp.... Applaus for nytt innlegg;) Hehe.. Skal bare være glad folk følger med her inne og ønsker løpende oppdateringer;) :p

Og som jeg allerede visste, har du hatt ei fiiinfin uke:D Gooooood:D :D Nuh, er det natta her.. Regner med du er på god vei i seng du også.. ;)

zzzzilje

22.feb.2010 kl.17:16

Lykke til med graviditeten da! ...og med valg av barnevogn ;)

Trine

22.feb.2010 kl.17:25

zzzzilje: Tusen takk! :) Tror nok jeg holder fast på min favoritt,så får vi se hva det blir til... ;)

Skriv en ny kommentar

hits