Litt om meg...

Tenkte jeg kunne fortelle litt kort om meg selv,i og med at jeg aldri har lagt ut noe "om meg selv"-innlegg.

Jeg er pr dags dato rukket å bli drøye 26 år. Bor på det blide sørland,hvor jeg trives riktig så godt! Her bor jeg sammen med mann og barn + 2 firbeinte (hund og katt). Ble i juli 2010 mamma for første gang til,naturlig nok,verdens skjønneste lille jente,som fikk navnet Tomine. Største lykken i livet! <3

Litt fakta om meg selv:

# Heter Trine og så dagens lys 7. feb 1985.

# Er samboer med Terje (32 år),som jeg regner for å være verdens beste mann og pappa til skatten vår. Han er fantastisk!!

# Har pga kroniske sykdommer blitt,i en alder av 25 år,ufør. (Fantastisk moro å si det ordet! Jippi liksom!)

# ...disse sykdommene er da Crouzon S. og Meniéres sykdom. (Dette kan du lese mer om her: Crouzon / Meniéres). Har pga førstnevnte hatt rundt om 50 stk hodeopr. Ikke uten grunn at jeg er så smart!

# Førstnevnte sykdom er dessverre arvelig (50% sjanse),noe som ikke gjør det litt "kronglete" for meg/oss å få barn. Så gjett om jeg priser meg lykkelig over at Tomine var frisk - og dette på første forsøk!!

# Elsker rollen som mamma! Finnes ingen større lykke!

# I en alder av 16-17 tok jeg en stor avgjørelse som snudde opp ned på livet mitt - til det enda bedre!

# ...dvs jeg ser helt annerledes idag enn jeg gjorde da. Og jeg angrer ikke et sekund!


Meg og min nydeligste skatt <3

 

4 kommentarer

frkreyes

09.jul.2011 kl.23:10

Unnskyld for at jeg spør, og du må for all del ikke svare, men der du skriver "# I en alder av 16-17 tok jeg en stor avgjørelse som snudde opp ned på livet mitt - til det enda bedre!" kunne du fortalt litt mer om det?

Trine

09.jul.2011 kl.23:15

frkreyes: Klart jeg kan! Har vært under vurdering lenge faktisk, og siden du nå spør, så kan jeg jo lage et innlegg om det... :) Men, det får vente til i morra. Skal prøve å gjøre historien kort,men den blir allikevel litt lang ;)

Odd Inge

26.aug.2011 kl.00:09

Du er ett forbilde, Trine!! For familie, venner, tidligere klassekamerater og ikke minst for meg!! Jeg ser så opp til deg, Trine (Du skjønner hva jeg mener, vennnen!!), og jeg håper inderlig at vi en dag treffes igjen! Har hatt litt kontakt med Lene og forhørt meg litt om hvordan det står til med deg!!
Kun det beste ønskes deg, Trine!! Hjertet hoppet over flere slag da jeg hørte at du var blitt mamma!! INGEN unnte jeg det mer enn deg!!
Stor klem

Trine

26.aug.2011 kl.11:23

Odd Inge: Så god du er!! Tusen hjertelig takk for så fine ord!! Det setter jeg utrolig pris på! Det hadde vært moro å få treffes igjen, det burde vi få til!

Tenker Lene har "sladra" litt,ja ;) Kanskje vi plutselig ses på "strøget" en dag vi er over. Håper du har det toppers!! Det unner jeg jammen deg også :)

Igjen, tusen takk for så rørende ord, Odd Inge!!

Gooo´klem!!

Skriv en ny kommentar

hits