Mini husmor

Tomine fikk kjøkken av oldemor i helga. Syns jeg ser dama tar dette med hjem på rullatoren gjennom byen, ferdig montert!

Tror Tomine holdt på i et par timer med dette da vi henta det hos mamma og de igår, inn og ut med både gryter og sleiver. Stas!!
Nå som ho er en racer på kjøkkenet, synes jeg vi kan dele på matlaginga fremover. Jippi!!

Tøyvasken deler vi også på. Ho tar ut, jeg henger opp. Jeg bretter, ho legger inn på senga. Alltid like gøy!! Måtte det fortsette i tenårene også...

4 kommentarer

passion4lifeandtravel

05.des.2011 kl.08:32

He he...ja...måtte det fortsette i tenårene og...

For noen søte bilder <3

Minner meg sånn om Julian da han var liten...han hadde også kjøkken og handlevogn og gud vet hva...og vet du...han er faktisk foreløpig( blir snart 14..)utrolig flink til å gjøre ting her hjemme...når han støvsuger er det til og med bak trommesettet sitt osv...jeg trenger ikke gå over etterpå når han har gjort noe :-)

Men ...han er så klart tenåring...har sine dager...lager mat og spiser mat...telefonen ringer...det er venner...vips så er han ute...men ...alt står igjen :-)

Så lenge det er balanse og han gjør noe annet når han kommer hjem og sier sorry mamma jeg glemte det...men...jeg kan ta ut av oppvaskmaskinen...så smelter jeg jo alikevel <3

Ha en deilig dag :-)

Hege

05.des.2011 kl.18:08

Så herlig! Tenker meg at det var stas ja!! :D :D

Trine

05.des.2011 kl.21:35

passion4lifeandtravel: For en herlig gutt du har da!! :)) Slike skulle det finnes flere av. En har lov å glemme ting, og så deilig når de faktisk husker å si "sorry" for så å hjelpe til med andre ting. Da kan man jo ikke bli sur! :)

Du er heldig, er sikker på at denne unge herremannen blir en skikkelig gentleman! ;)

Ha en nydelig kveld!! <3

Trine

05.des.2011 kl.21:35

Hege: Alltid stas å hjelpe med slike ting! Måtte det fortsette! :D

Skriv en ny kommentar

hits