Brudgommens antrekk

Er jo ikke bare bruden som skal kles den dagen. Brudgommen skal jo også stases opp! ;)

Terje trenger ny dress generelt, så da tenkte vi å kjøpe en dress han kan bruke etter bryllupet også. Da lønner det seg plutselig å bruke litt penger på det og vi får mer for pengene. Trodde brudekjolen skulle være det største problemet, men det er jo like vanskelig med dressen!

Ser for meg brudgommens klær, men klarer ikke helt sette fingeren på det heller. Litt i tvil om "vanlig" slips eller kravat. Vest og slips/kravat skal ihvertfall være i ivory.  Helst skulle dressen vært mørk stripete, men fant ikke noe særlig bilder av det. De 3-4 siste bildene er vel sånn jeg ca ser for meg.


Lyst til å dele hva deres kommende mann skal gå med? Evt hva hadde deres mann til antrekk?

Og hvor kjøpte dere antrekket?

14 kommentarer

Marianne

08.jan.2012 kl.21:57

Hei!! Utrolig fin blogg du har :) Har du funnet drømme kjolen eller ? Har en brudekjole jeg hvis du skulle hatt en ;) Kjøpte en kostet i allefall 10 000 ny, men pris ksn diskuteres ser du ;)

kristinesside

09.jan.2012 kl.00:16

Vi sliter med å finne til min kommende mann også. Men det jeg tenker er en mørk grå dress, med grått slips og vest, i forskjellige gråfarger, og ivory skjorte. Litt i den duren som på bildet nr 4. Lekkert! Da kan han lett bruke dressen senere også. Blir det "for lite" pynt, så ta et fint lommetørkle, knappehullsblomst, og kanskje slips i fargetemaet deres. Vi skal ha litt lilla, så kanskje han ender opp med et lilla slips? Vi får se :)

Silje

09.jan.2012 kl.07:58

Jeg synes den tredje siste og den siste var de fineste :) Vest og kravat er liksom det lille ekstra! Min skal ha en nydelig smoking. Tror han kommer til å se fantastisk ut! :) Antrekket hans ble kjøpt på Cymbeline i Krakow, mulig det ikke er mye til hjelp ;)

Trine

09.jan.2012 kl.12:29

Marianne: Tusen hjertelig takk!! :) Drømmekjolen har jeg funnet, ja. Ihvertfall så nærme som jeg kunne klare. Men tusen takk for tilbudet!! :)

Trine

09.jan.2012 kl.12:30

kristinesside: Det høres litt ut som jeg tenker ;) Og det er jo bare så praktisk og ikke minst sparsomt å kunne bruke dressen ved seinere anledninger. Har selv også lyst på mørk grå dress, det er så tøft! :)

Trine

09.jan.2012 kl.12:35

Silje: Ja, var ikke de fine!? Så stilfullt!! Jeg må si meg helt enig med deg, vest og kravat er liksom prikken over i´en. Vanlig slips kan man bruke i alle andre anledninger, så jeg tror nok vi går for kravat :)

Måtte inn å sjekke siden deres ettersom du nevnte navnet.. Wow,så mye fint!! :)

Hege

09.jan.2012 kl.14:14

Det nest siste bildet...Den likte jeg!!! :D Terje kommer til å bli smukk! ;)

Karianne

09.jan.2012 kl.19:01

Her har JEG tenkt at mannen skal ha ivory vest og kravat og sort "dress", men han får bestemme om han vil ha sjakett eller dress. Han er nesten 2 meter høy så vi får vel nesten bare prøve å se hva som passer best. Fin blir han garantert uansett <3 Hehe

Julie og lille Oliver

10.jan.2012 kl.19:55

Jeg har litt lyst til at Roar skal ha mellomgrå dress og hans "groomsmen" ha sorte. Men er redd jeg skal angre i ettertid at vi ikke gikk for klassisk sort dress/smoking.

*S*

11.jan.2012 kl.22:07

Vi har ikke begynt å se på til brudgom enda,men fikk denne linken av ei venneine.

kan jo ta en titt om du vil i allefall:-)

Er en side for brudgommen..

www.zlixx.no

Gøy å følge planleggingen, er selv i den fasen og blogger del om det,så da er det gøy å få inspirasjon fra flere kanter :-)

Ha en fin kveld:-)

Trine

12.jan.2012 kl.14:53

Hege: Likte også den,Hege!! :) Tror nok han blir himla staselig,ja! ;)

Trine

12.jan.2012 kl.14:54

Karianne: Hehe,det er noe med det. En må jo kle det også! ;)

Trine

12.jan.2012 kl.14:55

Julie og lille Oliver: Det er jammen ikke lett! Er jo så mye fint å velge i. Er selv usikker på grå og sort. Og jeg som trodde kjole ville bli det store spørsmålet :P

Trine

12.jan.2012 kl.14:57

*S*: Åh, tusen takk for tips!! :) Denne sida skal jeg sjekke ut! ;) Moro med inspirasjon fra andre, så blir å lese endel bryllupsblogger :) Mye en ikke tenker på med det første som kan være greit å ha med seg :)

Ha en super dag videre!! :)

Skriv en ny kommentar

hits