Bryllupskaos!?

Oh yes, akkurat det jeg føler det er oppi toppen!! En smule frustrert i små øyeblikk. Misliker å ikke ha kontroll ;)

Jeg vet enda ikke 100% hvordan invitasjonene skal være, noe som vil si at jeg enda ikke har kjøpt inn et eneste ark til å lage disse med. Drøye 7 mnd til dagen og det er endel som skal lages, så burde få fua i sving! For det sies at invitasjonene bør sendes ut 6-4 mnd før??

Ting jeg kommer på som er (delvis) i boks...

Kirke og lokale - Check!
Save the date-kort - Check og sendt!
Frisør, brud og forlover - Check!
Kjole - Check! (Må bare få bestilt den!)
Solist i kirka - Check!
Fotograf for hele dagen - Check!
Antrekk til brudgommen - Forhåpentligvis sjekkes ut til helga
Mat/servering- Delvis i boks
Brudebukett- Terjes oppgave. Puh! (Håper han husker på brudepikebukett og knapphullsblomst til seg selv og brudesvenn!? :P)

Shopping av alkohol over grensa/dammen må også begynnes på veldig snart! Dette var en av de store planene med å begynne tidlig på, så en slipper stress.

Joda, noen vil sikkert si man har god tid, men 7 mnd ække sååå lenge til altså. Ihvertfall ikke med alt man har å ordne!

 

2 kommentarer

Kristine

06.feb.2012 kl.23:31

Lykke til med utforming av invitasjoner! Det tar tid, og det er ikke lett. Jeg er midt oppi det nå, og det er nesten enda mer kaos enn før ejg visste hva jeg ville ha. Mye å holde styr på. Et veldig stort tips er å lage en invitasjon helt ferdig slik du vil ha dem før du begynner å lage mange deler til mange. Det har jeg brent meg på! Tenkt en ting, så ble resultatet et annet, og jeg måtte gå for nye ideer og nye innkjøp :p

Trine

07.feb.2012 kl.21:22

Kristine: Åh, tusen takk for tips, Kristine!! :) Der tror jeg virkelig jeg hadde brent meg selv også om ikke du nevnte det. Er så typisk meg å skal ha alt "ferdig", så jeg bare kan kose meg med resten.

Hjertelig takk for tips!! :D

Skriv en ny kommentar

hits