Brudebilder

For et dilemma det skulle være!

Vi er så heldige å ha en tidligere klassekompis av Terje til å fotografere gjennom hele dagen, fra morgen til kveld. På toppen av det hele gratis!
Han er kjempedyktig på bilder da dette er noe han bedriver tiden med all the time, og jeg tviler ikke på at det blir et supert resultat! Er så glad for at han "gidder" å følge oss hele dagen, det er jo slike bilder som er mest moro å se tilbake på! Så han og samboeren skal da inviteres i bryllupet. Han må jo få i seg noe mat underveis, stakkars ;)

Men, så har jeg lenge tenkt på bilder i studio evt i tilegg til dette. Jeg er redd jeg kommer til å angre om vi aldri tok studio-bilder. Så rent og pent, ikke minst utrolig fint å henge på veggen.

What to do?!

8 kommentarer

Marlene- mamma til Liam-Nathaniel <3

05.mar.2012 kl.21:51

Vi vil bare ha ute bilder og en som tar bilder hele dagen..synes det er kjedelig med inne bilder, er så vanlig...men hver sin mening selvfølgelig :) Er ikke lett det der..hehe!

Trine

05.mar.2012 kl.21:52

Marlene: Det blir jo litt mer "livlig" og personlig med ute/festbilder, ja. Himla dilemma det skal være! ;)

weddingbee

05.mar.2012 kl.22:21

Hva med å sette opp et "eget studio" og få den tidligere klassekompisen til å fotografere? Er i hvert fall det vi har tenkt til å gjøre =)

Lill Beate

06.mar.2012 kl.12:24

Vi brukte en amatørfotograf til "studio" bildene vi. www.kreativebilder.no

Vi var strålende fornøyd! Hun tok bilder i kirken og etterpå og alle bildene fra kirken fikk vi til fri bruk.

Prisen er også en helt annen. Tror vi betalte 1700 for kirken og 2300 for etterpå. Husker ikke helt, men i forhold til profesjonelle fotografer var det i alle fall billig, men fortsatt bra etter vår mening!

Et lite tips fra meg i alle fall :) Lykke til!

Monica :)

06.mar.2012 kl.13:11

Sv; Åhh, vet du om det finnes sånn til ps2 også? :) Jeg har ikke ps3 skjønner du, men kunne virkelig tenkt meg å prøve det der altså! :) For jeg er bare nødt til å ta meg sammen nå, for jeg vil veldig få strammere mage før sommeren kommer!! Og det er jo bare 3 mnd til, så jah.. :S

Trine

08.mar.2012 kl.20:23

weddingbee: Du sier jo noe der da. Spørs bare om det er plass til det inne med lokalet. Skal jammen sjekke den litt videre,jeg! ;) Takk for tipset!

Trine

08.mar.2012 kl.20:28

Lill Beate: Tusen takk for tips, Lill Beate!! :) Det kommer godt med! ;)

Er ikke akkurat billig med fotograf. Greit nok at bildene skal foreviges på en absolutt ordentlig måte, men det finnes jo ofte rimeligere alternativer ;)

Ikke gal pris dere betalte da! :)

Trine

08.mar.2012 kl.20:31

Monica: Det tør jeg ikke påstå, men hvis du feks sjekker ut www.playx.no, så får du garantert svaret der :)

Jeg er ihvertfall kjempefornøyd med innsatsen min, og det hjelper litt å komme igang også når man blir pushet av "treneren" og får skryt for innsats :)

Sant som du sier, plutselig er sommeren der! :)

Skriv en ny kommentar

hits