Slør - langt eller kort?

Langt eller kort?? Alt kommer jo an på kjolen, det vet jeg. Men allikevel får jeg ikke heeelt bestemt meg. Heller et hakk mot kort slør (ned til rumpa), men det er himla fint med langt også da.

Noen mener jeg bør ha kort, i og med at jeg ikke raker så langt over bakken selv. Mens andre mener motsatt??

Jeg blir ikke helt klok ;)

9 kommentarer

Adina Jeanette

22.04.2012 kl.22:08

ouch, har jeg aldri tenkt på!!! :S

man vil jo være perfekt den dagen..

NÅ tror jeg at jeg hadde stemt KORT!

Trine

22.04.2012 kl.22:33

Adina Jeanette: Ikke sant? Alle de små detaljene man kommer over... :) Man skal jo være prinsesse for en dag,så klart at alt må klaffe ;)

Kristine

23.04.2012 kl.12:45

Sv: De er knallfine, og nei, de er ikke solgt!! :) Er du interessert? :)

Jeg valgte langt slør fordi det ser lit mer helthetlig ut. Dessuten hadde sløret og slepet på kjolen min samme stoff, så da synes ikke overgangen mellom kjolen og sløret. Det kan være fint med halvlangt slør også, men personlig synes jeg et helt kort slør som kun dekker halve ansiktet eller langt slør er finest :)

Prøv og se hva du liker best sammen med kjolen din! :) Magefølelsen er grei å følge :)

Anette

23.04.2012 kl.20:31

Vanskelig å velge det ja...har selv kjøpt langt slør, men nå er jeg plutselig litt usikker...litt upraktisk å gå rundt med ett slør som er lengre enn kjolen hele dagen..så hva med ett kort ett i tilleg osm jeg kan bytte til utover kvelden? Ååh....vanskelige valg :)

Trine

23.04.2012 kl.21:58

Kristine: Så lekkert det høres ut med sammensetningen din! :)) Igjen, du er så dyktig og gjennomført! :)
Jeg velger med å bestemme meg helt før jeg får kjolen,ja. Det gjelder med både alt av tilbehøret. Det må jo stå i stil! ;)

Trine

23.04.2012 kl.22:00

Anette: Det høres jo ikke dumt ut med et kortere slør til kvelden :) Selv tør jeg aldri å røre frisyren den dagen, så det må bli et som sitter der til alt skal av :P Er jo så nydelig med langt slør!!

Ikke lett med alle de valgene :) Har du kommet langt i planleggingen? :)

Trine

23.04.2012 kl.22:01

Kristine: Herlighet, glemte jo å svare på spørsmålet ditt! :) Ja, jeg er veldig interessert!! :) Funker de til mine små bein, tro? Haha! :)

Kristine

23.04.2012 kl.23:42

Sv: Tusen takk! Blir kjempeglad når jeg hører slikt når jeg selv føler jeg ikke har helt kontroll eller når jeg tenker at ting ikke er gjennomført i det hele tatt. :) :D

Ta deg god tid, og se alt i sammeheng, da dukker det kanskje en stor lyspære!!? :D

Strømpene er en størrelse small, og de er veldig elastiske. Ekspeditøren forsikret meg om at de kunne strekke seg over flere størrelser! Og jeg var sikker på at jeg ikke kom til å få de på meg da jeg skulle prøve den ene, for de så så små ut! :) Så hvis du er en small, så kan de ikke være for store når det er det som står på pakken :)

Trine

24.04.2012 kl.21:24

Kristine: Jeg vet, blir bare litt småstresset når jeg ikke har oversikt på alt. Liker å være tidlig ute ;) Heldigvis at det er enda ei lita stund igjen ;)

Jeg bruker small til vanlig,ja. Så da satser vi på at de passer til meg. Jeg tar de!! ;) Hvordan vil du jeg skal gjøre det med betaling? :)

Skriv en ny kommentar

hits