Første møte med brudekjolen - JKDRESS!

Etter noe nervøsitet pga såkalt oppført "mislykket levering" på spore-statusene, kunne jeg på tirsdag endelig puste letta ut. Hentelappen lå i posten, brudekjolen var klar til henting!

Sendte melding til forloveren min i kveldinga, hun insisterte på at vi måtte hente den med en gang. Jeg var dritnervøs!
Var sikker på at jeg kom til å løfte opp en kjole som var sennepsgul, 3 nummer for stor og knapt rakk til under knærne!
Ikke bare fryktet jeg resultatet, jeg forberedte meg også på hvordan jeg skulle klare å få denne kassa(!) inn i bilen - aleine! Ok, det måtte bli i baksetet, den var sikkert smal nok til å dyttes inn i døra der. 21.55 var klokka da jeg hastet inn, 5 minutter før stengetid. Leverte lappen og skrev under mens jeg nærmest trippa av nerver. Og der kommer hun frem, med ei eske på størrelsen med ei skoeske... Det måtte være feil, tenkte jeg. Dobbelsjekka lappen som stod på,"Shanghai". Oh lord... En kjole av en dassrull de hadde klippa og limt sammen!? Visste ikke om jeg skulle le eller grine der jeg tuslet ut av butikken med pakka under armen.

Kjørte enda mer fortvilt nedover å henta Inger Lise. Vi spant opp til mamma og de, psyka meg opp til å åpne dette tustelige greiene.
Første synet som møtte meg var fargen jeg faktisk hadde bestilt, ivory. Jøss, 1-0 til Shanghai. Langt ifra sennep. Og ut av denne lille esken veltet kjolen ut. Lenge siden adrenalinet har trampet slik over meg. Fikk vrengt denne kjolen og...jo, den så visst ut til å funke den! Ikke sennepsgul, lengre enn knehøyde og passelig størrelse.

Inger Lise fikk kasta på meg underskjørtet jeg fikk låne av henne til prøverunde 1, i overivrig tempo. Både hun og mammas glis ble større og større. Ok, dette MÅ jo være bra, tenkte jeg!!
Jeg kan med hånda på hjertet si at det er en av de fineste kjolene jeg har sett! Ikke bare fordi JEG skal ha den, men generelt. Den passet perfekt, både opp og ned, bak og fram! (Takk, Tonje & lillesøs!)
Broderiet... Ah, elsker det!! Jeg har egentlig ikke ord, og jeg smiler enda av tanken på den følelsen å endelig få prøvd kjolen på for første gang, påfulgt av mamma (+pappa) og Inger Lises reaksjoner. Nå er den ikke strøket/dampet engang, så den blir jo enda finere. Tenk at noen faktisk har sittet å sydd denne lekre kjolen etter mine mål for hånd - til MEG?! What a feeling! All ære til såkalte Jack og folka bak JKdress! :)

Nå kan jeg puste letta ut og fortsette planleggingen med betraktelig mer senka skuldre. Ikke minst kan jeg nå bestille alt av tilbehør til kjolen med et stort smil!!

Eneste lille smakebiten dere får, noe krøllete etter reisen fra Shanghai... ;)

8 kommentarer

weddingbee

26.04.2012 kl.22:38

Spennende! Gleder meg til å få se mer av kjolen =D

Jorunn:)

26.04.2012 kl.23:00

Du er vel bare skjønn Trinemor;)Du kommer nok til og se t som den lille prinsessen du er<3

Kristine

27.04.2012 kl.00:25

Fantastisk å høre at du ble fornøyd!!! LETTELSE!! Hurra, jeg gleder meg til å se den i etterkant av den store dagen! :D

Trine

28.04.2012 kl.23:06

weddingbee: Gleder meg til å kunne vise den frem også! :D

Trine

28.04.2012 kl.23:07

Jorunn: Så utrolig god du er!! <3 Takk!!

Trine

28.04.2012 kl.23:07

Kristine: Hipp, hipp!! :)) Gleder meg stort til å vise den frem!! :D

Hege

29.04.2012 kl.22:47

Nydelig!!! Jeg sier ikke mer :))))

Trine

30.04.2012 kl.09:53

Hege: Åh,du er god!! :)))

Skriv en ny kommentar

hits