Familie på tur

Oslotur og refill av bryna!

På mandag tok jeg og mine kjæreste turen til Oslo, tid for refill av brynene! :) Vi hadde noen timer å utnytte før jeg skulle bort på salongen. Koste oss med lunsj på "The Broker" før vi tusla videre og kikka i butikkene.  Verdens beste kyllingsandwich´n jeg har smakt!! Ei til som ville ha....

Hardt å være på tur i storby´n!


Tid for stell! ;)

I mens tok Terje seg en tur, knipsa et par bilder og sånn..

Etter vi kom tilbake til Oslo S, tok vi oss en matbit på Burger´n.
Tomine evig lykkelig og for klar for mat - som alltid!

Blidfisane!! :)

Resultater av brynene kommer...

The T´s in the forest!

Selv om formen var klein på lørdagen (neida, ikke tømmermenn, men sur hodepine!), så kom vi oss ut på tur, nok en gang! Tomine ville holde Sussi...helt til hun gikk på trynet da Sussi gikk et par steg for langt. Da var det plutselig ikke moro mer.


Velkjent pose...


Gøy å gå litt selv også!

Klart jeg måtte dekorere skogen litt...

The T´s

På vandring i "byen"... ;)

Idag inntok vi "byen" Terje kommer fra og dro på skogstur der. God tur med gode venner! Grillet pølser og pinnebrød, drakk kakao og spiste snop! Alt hva man har lov å dytte i seg på slike turer... ;)

Avslutta 6 timer lang tur med lek og moro i en av barnehagene i området på vei tilbake :)

(Flere og bedre bilder tatt med sr-kameraet kommer seinere...)

Ut på tur, aldri sur!

Etter middag idag tok vi nok en tur på heia. Så deilig! Samvittigheten og humøret blir ikke akkurat verre det heller ;)

Små og store koste seg nok en gang! :)

Oslo,here I come!

Lillesnupp klar for å fly til Oslo på tirsdag.

Dyreparken og storgevinst!

Idag tok vi turen til zoo´en sammen med John O. og Sebastian. Tross regnvær - mye som skal til for å stoppe oss!

Vi koste oss bl.a med litt mat i sabeltanns verden, "tivoli", noen dyr og bob-banen. Jeg stod trygt på bakken all the time. Noen måtte jo være med Tomine!  

Trygt plassert utenfor var både jeg og lillesnupp også da gutta dro inn i spøkelseshuset.

Tomine tok seg i mellomtiden av oversikten over parken...

Og gjett hvem som ble stolt vinner av sin første SVÆRE bamsegevinst?! Takket være pappaens innsats i andedammen da... ;)

Heldiggrisen!! :)

TIPS TIL FERIESTEDER?

Jeg og min lille familie har ikke store ferieplanene i sommer, men en liten tur har vi iallfall lyst på. Selv rister jeg nesten etter å få kommet oss til Legoland, men det er jo en smule tidlig for Tomine til at hun skjønner noe av det enda.

Ingenting er som en god sydentur, så om det skulle dukke opp interessante muligheter, så ja takk, gjerne!! ;)

Har noen andre småbarnsfamilier tips til reisemål å sjekke ut? Storbyferier feks?

Er åpent for alt av forslag, så del gjerne dine tips og erfaringer! :)

Litt bilder fra slektstreff

Det er en drøss med bilder å gå gjennom fra slektstreffet! Men tenkte jeg kunne dele noen få med dere...

Søskenbarn, 3-menninger og 4-menninger med ektefeller/kjærester

Krister & Kenneth. Så like!!"Bak kulissene" ;)

Tomine var populær blant store og små ;)
Her med 4-menningen sin :)


Vi minnes også de som ikke fikk oppleve denne fantastiske dagen og helga <3Linselusa!!
Så måtte jeg bare vise dere verdens kuleste ølkran! ;)

Tusen takk for ei fantastisk helg, alle!!

Er ganske sikker på at jeg har verdens kuleste familie!! ;)

ØNSKER OSS REISEFØLGE PÅ FAMILIETUR

Jeg har alltid elsket å reise på tur! Ingenting slår selvsagt sydligere strøk. Ikke at jeg har vært rundt om i så store deler av verden akkurat, men bare det å komme seg bort. Ah.. Herlig!

Nå som vi er blitt en liten familie på 3, syns jeg det er minst like viktig å komme seg rundt og utforske hva enkelte steder og land har å by på. Tomine hadde sin første sydentur på nyåret i forbindelse med pappas (Tomines bestefar) 60 årsdag, kun 5 mnd gammel. Det var helt uforglemmelig og jeg håper det blir mange flere på oss i årene fremover.
(Kanskje kan vi slå til igjen når mamma og fyller 60!? :D )

Oftest er det deilig å reise aleine på tur, mens andre ganger er det kjempemoro å reise sammen med andre. Vi kunne gjerne tenkt oss å reise på tur sammen med andre småbarnsfamilier med barn på lik alder som Tomine. Ikke bare for vår del, men også for Tomines. Virker kjempemoro å ha noen å dele ferieminnene med. Alt ifra små hytte/campingturer til Legoland og turer til sydligere strøk. Kanskje blir man fast reisefølge og skikkelig "radarpar" på tur? :D Jeg ser det allerede litt for meg... :)
Om noen andre småbarnsfamilier skulle være på tanken med det samme og trenger noen å reise på tur med, så hyl gjerne ut! :)

Legger ved noen bilder fra sydenturen vår <3

Ut på tur, aldri sur! :)

SLEKTSTREFF

I helga er det duket for slektstreff på Hovden. Moro! Blir møte med "gamle" kjente og et par ukjente, alle fra mammas side. Tror vi blir rundt om 30 stk :) De fleste fra Haugesund, og oss her ifra. Tror det kommer til å bli veldig koselig! Bare det å komme seg bort litt blir jo herlig!

Gleder meg til å treffe kjente og ukjente fjes igjen!

Jentetur!

I helga dro Tomine og jeg på jentetur! Terje var bortreist så og si hele helga, så da gadd ikke vi å henge hjemme ;) Vi tok likegodt turen til mamma/bestemor og pappa/bestefar på campingen!

Kjempekoselig var det! Delvis tv-kveld på fredagen, masse skravling og deilig middag + vin. Lørdagen koste vi oss med enda mer skravling, hyggelig nabobesøk og etterhvert kom også nevø/fetter Noah & co. Da ble det reker, krabber, vin og brus! SÅ utrolig deilig!! Smak av sommer idyll, kalles det... <3 Og slik fortsatte kvelden... Masse jabbing og koselig selskap!

Tomine koste seg glugg ihvertfall, og fikk masse oppmerksomhet av både store og små :) Tror ikke det var mangel på noe...

Og lillesnupp som har lært seg å VINKE i helga!! Gjett om mamma er stolt eller!? Og det var en ikke mindre stolt pappa som fikk se hvor flink hun var da vi kom hjem. Smelt! <3

Tusen takk for ei superkoselig helg, mamma & pappa +++! Vi gleder oss allerede til neste gang! :)

 

Gøy med klesklyper!
Tøffa!!
Verdens skjønneste datter & nevø!! <3

Digitale duppeditter kan brenne!!!

Før vi dro på sydenferie,kjøpte vi en ekstra minnebrikke til speilreflekskameraet. Man kan jo ikke ta for lite bilder på tur! Vi tok i bruk den nye brikken med en gang,og fylte deretter opp det "gamle" som det allerede var bilder på. Knipsa "hver minste detalj" av Tomines spennende øyeblikk og første møter med masse forskjellig. Alt ifra flyturen ned,til delfinshow,dagsturen til Palmitos Park,restaurantbesøkene,første dypping av tærne i sjøen,osv. Masse,masse minner!

Ikke lenge etter vi kom hjem fra ferien,og skulle se gjennom bildene,fikk vi litt av en mindre gøy opplevelse...

Minnekortet kunne ikke leses!! Ikke i pcen,ikke i kameraet... Fikk bare spørsmål om å formatere det. Trodde det skulle klikke for meg!! Terje tok i et siste håp brikken med på jobb til en kollega som skulle se på det,hvor han også testet i sitt eget kamera. Men nei... Helt dødt!

Fy fader!! Kjenner enda klumpen i halsen snerve seg når jeg tenker på det... 4 GB med bilder POFF BORTE VEKK!!! Hadde det bare vært en tidligere tur,same what,men når det er Tomines FØRSTE sydentur!? Kunne funnet på all verdens banneord nå!!

Vet ikke om jeg skal grine eller skrike.... Digitale duppeditter kan brenne!!! 

Koser oss i hovedstaden! :)

637586-1-1297448193952.jpg
Koser oss i hovedstaden! :)

Tomines første sydentur i bilder - del 2


Mine dyrebare skatter! <3
*Myyyse!!!* :P Chef pizza på Monaco <3Sunshine! :)
My family <3
<3<3<3
Vi og Isi! Skjønneste servitøren ever!! :)Miss yooou!!
(Don´t look at the tomato...! :P)
Delfinshow i Palmitos Park. Fantastisk!!
(Ble for det meste filmet her,derfor litt kjedelig bilde)
Puerto RicoPlaya de Mogán
Søt liten kaktus...
På toppen av Palmitos Park
Kåre
Bestemor & Tomine på papegøyeshow <3En av disse "statuene". Imponerende!!
(Neida,tante tigger ikke. Ho får lykkestein som takk for en slant)
Kuleste "gørlsa"! ;D

Tomines første sydentur i bilder - del 1


Dette var det vi så fra terrassen da vi kom ned... Spent på utsikten!Dette var noe av den herlige utsikten vår... <3Tomine med sommerkjole på for første gang i år. Herlig!! :DHeeerlig med "sommer"!! :D
Tid for lek! :)
Koooser oss i varmen! <3Ferie,sa du? Oh yes!
Livet er herlig!! :D
Tomine sjarmerte som vanlig de fleste! ;)
Mmm... Cola!!
Alltid like blid!! :D
Herlig syn om kveldene! <3

 

Tomines første sydentur

(Skrevet for 2 uker siden)

Da var vi hjemme igjen til både is og kulde,etter to deilige uker på Gran Canaria! <3 Du kan tro vi har kost oss!
Så deilig å bare være OSS,komme seg bort fra alt kjas og mas,og koble helt av. Til og med nyheter i aviser og ukeblader har ikke vært noe tema engang! (Med dette menes også alt som heter facebook og iphone!) ;)

Vi har hatt strålende vær hele ferien og Tomine har storkost seg i varmen! Ligget i knallsøte sommerkjoler og vifta med tærne i skyggen av sola. Himmelsk! Solhatt og solbriller var også et must. Verdens nydeligste! 
Vi har opplevd så masse. Innimellom noen dager på stranda,har vi bl.a vært på båttur til Mogán,vært på et par markeder,labbet i fjellene på Amadores og vært en dag i Palmitos Park (knallmoro å se parken igjen,hvor jeg var for 9 år tilbake). Der fikk vi oppleve imponerende papegøyeshow og DET delfinshowet! Ikke nok med det,jeg fikk også oppfylt en av mine store barndomsdrømmer. Møte med delfin!! For en drøm!! Den lever jeg virkelig lenge på... Jeg var så i ekstase i det øyeblikket,at jeg glemte å tenke på og ta med meg Tomine hvor hun og kunne møtt disse her,men mamma tok affære og fikk ordnet seg et møte med dem hun også. Så Tomine har i sin unge alder av 6 mnd møtt delfiner! :D Synd hun ikke husker dette når hun blir større,men da er det godt man har bilder! ;)

Maleriet som den ene av de 5-6 papegøyene malte under showet,var Tomine så heldig å få med seg hjem i kofferten. Kjempegøy minne å ha med seg! Dette skal virkelig opp på barnerommet senere... :)

Under oppholdet ble vi også kjent med flere herlige mennesker,deriblant en familie som eier den koseligste restauranten i nærheten av hotellet,El Paraiso. Knallgod mat og en nydelig familie! En av de siste dagene tok jeg og Terje oss en fuktig kveldstur ut med Isi,datteren av sjefen sjøl,og venninnen hennes,Camilla. Utrolig moro og artig kveld som sikkert inneholdt et par whiskey & cola for mye..! :D

Turen har vært helt fantastisk! Så utrolig mange moro og minneverdige opplevelser rikere. Var bare trist å reise hjem igjen,spesielt fra gjengen på El Paraiso,så jeg gleder meg vilt til å se de igjen neste gang vi skal ned! <3

Så om noen finner på å reise ned i dette området,ikke nøl med å ta turen inn til disse herlige menneskene på El Paraiso. Knallgod mat og en super service av helt herlige mennesker! :)

Bilder kommer... ;)

...GO!!!

Da er vi klare!! Alt på lista er strøket,koffertene er pakket og vi sitter snart klar til å dra! Ikke det beste flyværet ute,men satser på at det er ingen hindringer. *Evig optimist for øyeblikket*

Sussi ble kjørt til kennelen igår kveld. (Første gang på kennel,noensinne!) Gikk bedre enn forventa for oss tobeinte å dra fra henne,heldigvis. Hadde grua meg masse! Håper ho koser seg og kanskje får seg noen nye venner iløpet av oppholdet? ;)

Gleder oss til soool og varme,og ikke minst vår første ferietur sammen som familie!! <3 Gleder meg masse til denne opplevelsen med Tomine! :D
Fikk vite av noen kjente,som kommer hjem idag,at det er 30 varmegrader der nede om dagene. Flott det!! :D

Kos dere,alle mann! Det skal ihvertfall vi!! :)

637586-1-1294481475467.jpg
.En koffert-sniker som protesterer på dette eller...? :P

Ready,set...

Om kun kort tid ligger vi der... Skal virkelig suge til meg alt av energi!! Skal bli så godt å komme vekk fra alt her hjemme,og bare være en familie på ferie! OSS!!! <3

Huskeliste til baby på sydentur?

Vi reiser på vår første ferietur som en liten FAMILIE på nyåret. Gleder meg masse!! <3

Tenkte jeg skulle lage ei huskeliste over ting vi må ta med oss på turen...
Har ihvertfall handlet Prampack til å pakke vognen i under flyreisen,som kommer i posten denne uka. Genialt opplegg! Kommer også til å bruke denne når vogna skal pakkes vekk til nestemann,når Tomine blir større. Ingen tvil om at denne vogna skal tas godt vare på!

Ellers har vi Babybjørn bæresele som vi tar med oss på turen. Kjekt å bære Tomine i inn på flyet,spesielt! :) Tøy er jo også en selvfølge... Tenkte kanskje 1 plagg pr dag + 5 plagg ekstra? Går jo (sikkert) an å vaske tøy der nede også i tilfelle. Smokker,flasker og MME´en er og et must. Bleier har jeg hørt er dyrere der nede,så det satser vi og på å pakke.

Er det ellers noen viktige ting å huske på? Dere som har vært på sydentur med baby før,kom gjerne med tips! :)

Til nå ser lista mi slik ut:

- Bæresele
- 1 plagg pr dag + 5 ekstra
- Bleier
- Smokker og flasker
- MME
- Paracet og allergi-tabl

 

Tips mottas med stor takk!! :D

hits