Hus & hjem

Sinkskje - norgesglass

Etter vaskepulveret fikk sin plass i et av de søte norgesglassene, gikk jeg på leting på nettet etter ei grei skje/kopp, etc til å ta opp vaskepulveret med. Da kom jeg fort over denne søte sink-skjeen.

Jeg digger den! Akkurat passe størrelse :)


Dymo

Har bitt meg merke i på flere interiør-blogger at dymo er den store tingen nå. Gjett om det ga meg flashback til barndommen. Husker jeg fikk en slik til bursdagen en gang, jeg var så stolt! Merket alt som var, til og med lange setninger ble trykket ut på denne dingsen. Om ikke den ble utslitt, så ligger den nok gjemt i noen kasser på loftet en plass. Men istedenfor å lete i blinde, kjøpte jeg meg ny i helga.


Og da kunne jeg jo merke disse flaskene og krukkene med vaskemidler.  Også oppvasktablettene har fått plass i ei søt krukke

Norgesglass

Jeg har gått i norgesglass-fella som mange andre på interiør-fronten. Nyinnkjøpte glass og flasker fra ikea, billig og enkelt. Gjør seg litt mer på bad/vaskerom istedenfor disse pappeskene, etc. Tenkte kanskje å pynte litt ekstra opp med noe hyssing seinere. Ikke mye som skal til at vaskepulveret ser lekkert ut ;)Lykkelige barn


Fikk dette av mamma igår. Jeg digger dette "gamle" skiltet som skal pryde veggen på sin plass. Det sier så mye!

Hus & hjem

Om 1 års tid er det på tide å flytte på seg. Innen den tid vil jeg her lufte litt tanker og idéer om interiør, oppussing, osv i det som etterhvert skal bli vårt nye hjem.

Stay tuned...

hits