Knøttet i magen

Første vask av babyklær <3

Da er første vasken av babyklær unnagjort! :) For en rar OG fantastisk følelse! :D

Å gå fra DE svære sokkene til Terje og til DE bittesmå sokkene til lille nurket var en smule forskjell,ja... Nesten litt knotete å henge opp! Haha! :D Nå er alt hvitt barnetøy og sengetøy + himmel på stativet. Nå gjenstår bare de få fargede plaggene samt litt laken,helsetepper og slikt :) Så skal vel noe av det strykes før det fint brettes og legges på plass i kommoden... <3

Mobil-bilde-bevis! :DI morra er det tid for sykehus-besøk igjen. Denne gang heldigvis hos lege/polikl. istedenfor på føden hvor de har SÅ utroooliiig goood tiiid...! Kan fint vente på legebesøk og slikt altså,men akkurat DER begynner de å tulle med tålmodigheten min! Sitte i til sammen 2 timer for å vente på 15 min jordmor-sjekk er i drøyeste laget... Men,men... Det er jo alltid verdt det til slutt uansett! Jeg blir jo passet ekstra godt på,så jeg skal ikke klage ;)

Etter sykehusbesøket i morra,skal jeg og mamma av å hente barnesenga som vi får i gave fra de!! :D <3 Gleder oss veldig til å få den i hus!! :) Ikke minst å sette den opp,legge på laken og sengetøy <3 :)
Skal også kjøpe med badebalje... Har vært å kikket litt,og må si at jeg har falt ganske pladask for denne lekre saken til fisher price!Virker så greit å kunne avlaste skuldre og nakke mens man bader den lille :)
I tillegg til at den passer like godt til nyfødt som til større babyer :)

Noen som har erfaring med denne? :)


Ellers har denne helga vært skikkelig avslappende! Var knallvær i hele går,så da Terje kom hjem fra jobb,tente vi grillen og laget oss (les: HAN laget...) bakt potet m/bacon og diverse godsaker i,i tillegg til svinekoteletter og salat. Nammm!! Kan tro det var digg... Resten av kvelden satt vi ute på terrassen og bare koste oss med masse telys,snacks og noe godt i glasset (cola zero m/is så klart!). Superkoselig! Vi satt der ute til klokka nærmet seg 01 og bare koste oss! Skikkelig sommerkos og SÅ deilig temperatur ute!! :)Håper alle har hatt ei super helg og har sommerværet på plass? :)

Babytøyet <3

Igår kveld satt vi og gikk gjennom alt babytøyet før det skal til vask... Koselig!! Det er blitt endel gitt!! :)

Lista endte opp med å se slik ut:

* Kortarmet body: 7 stk fra str 50 til str 62

* Langarmet body: 20 stk fra str 50 til str 70

* Bukser: 10 stk fra str 50 til str 68

* Sele/sparkebukse: 3 stk fra str 50 til str 62

* Pyjamas: 6 stk fra str 50 til str 56

* Ull-"dress": 1 stk i str 56

* Hette-jakke: 1 stk i str 56

* T-skjorte: 1 stk i str 62

* Luer: 8 stk fra str 56 til str 62

* Sokker: 3 par i 56-68

* Klorevotter: 1 par

...og vi selv har bare stått for et par av plaggene! Skjønner jo nå hvorfor ikke vi har kjøpt mer,så himla mye fint som vi har fått!! :) <3 Det eneste som vi kanskje burde handle inn er et par sokker til og strømpebukser :) Ellers blir det nok noe mer shopping på oss når den lille er kommet og vi vet om vi kan kjøpe rosa eller blått... ;) <3

- Har dere fått/kjøpt mye babytøy? :)
- Noe jeg kanskje har glemt,som dere syns vi burde kjøpe? :)
 

35 uker <3

35 uker

Week35_19780.jpg

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 33 uker gammelt. Om du kunne plassere fingeren din i fosterets håndflate, ville den lille hånden lukket seg. Tåneglene når tåspissene.

Navlestrengen er rundt en halv meter lang og mellom en og to centimeter i diameter. Trykket i den og konsistensen gjør at det sjelden blir knute på den, og skjer dette, løsner den som regel av seg selv. Fosteret bruker gjerne navlestrengen som leke og klemmer på den, men det klarer ikke å klemme så hardt at det skades.

Det er i de siste ukene av svangerskapet fosteret legger mest på seg, gjerne over 200 gram i uken!

Innkjøp av babyutstyr <3

Igår var jeg og mamma ute og handlet masse småting og det siste av utstyr til den lille.... <3 Hadde jo ikke noe særlig kjøpt inn bortsett fra de store tingene,som ble henta forrige lørdag,så vi fikk jammen med oss mye! :)

Vi dro på sparkjøp,kid og princess! Og herlighet,på princess hadde de jo 40% på hele butikken,så gjett om vi fikk mye for pengene!! :D Her er hva som ble kjøpt inn:

* 1 blondebody
* Dundyne til vogna
* 2 stk tisselaken
* 2 pk/12 stk gassbleier
* 1 pk/4 stk flanellbleier
* 2 pk ammeinnlegg i ull
* 2 stk flanellslaken
* 2 stk jerseylaken til vogna
* 1 stk helseteppe
* 1 stk sengesett til senga
* 2 pk/12 stk gasskluter
* 1 stk sengesett til vogna
* Himmel til senga
* Sengekant

...ALT dette til rett over 1000,-!!! :D Jeg er SÅ fornøyd!! Nå er det bare senga,stellebordet og badebalja som snart skal hentes,så er alt i hus! Herlig! <3 Må innrømme at det hjalp med den shoppe-dagen igår... Nå føles det hele litt mer virkelig! :D (Jeg som enda ikke har skjønt helt hva som skal skje...)

Stakk innom europris på veien hjem også,for å kjøpe nye klesklyper til babytøy-vasken (mammas tips,så alt er flunkende rent til tøyet skal henges på tørk),så nå er alt klart til å starte på det! Kan tro jeg gleder meg!! Skal først gå gjennom alt for å få en oversikt over hva slags str det er i hva av plaggene,så er det bare å hive seg løs på tøyvasken! :D Gleder meg så til å ta fatt i de små klærne og legge de på plass i kommoden... <3

Og så må jeg jo vise vogna som vi er så stolte eiere av... Den står i stua,og snart skal den gjøres klar med saueskinn og nydelig sengetøy/dynetrekk <3

Helt forelska i den vogna her!! <3
Fine bilstolen <3Føles utrolig deilig å ha det meste i hus! Gleder meg til å klargjøre alt... Gøy å ha noe å gjøre nå i ventetiden frem til den lille kommer til oss!! <3

 

Elsker deg så ubeskrivelig masse,verdens beste!!! <3

Babyshower <3

Idag hadde verdens beste Tina planlagt "dagen min"... Og jeg skal love deg at den var bra gjennomført fra punkt til prikke!


 

   Tina og Siri kom ganske tidlig på dagen og stelte i stand. Jeg fikk beskjed om å sitte på fua og ikke gjøre noenting egentlig. Ble jo nesten rastløs der jeg satt! :P Så snille!! Tok meg en tur med Sussi mens de stelte og styrte inne OG ute... Dekka bordet SÅ fint,alle de søte pakkene var linet opp og alt så bare så nydelig ut! <3
Etterhvert kom Rose Mari og Therese også. Rakk såvidt å sitte ute litt før regnet styrta ned og vi måtte trekke inn... Hehe! Men det var bare under maten egentlig,så trakk vi oss etterhvert ut igjen. Lommert,ja!!

  Aldri sett så mye mat og stæsj...! MASSE deilig grillmat,nydelige reker,salat,grill/potetsalat,snop og du vet ikke hva som stod på det bordet der! Vi druknet jo!! Og ikke glem nå å få med at søte Tina nesten satte fyr på terrassen og det som var med all denne grillingen sin... Flammene velta jo ut av gassgrillen!! Haha,jeg lo samtidig som et lite snev av panikk strømmet gjennom hodet... "Typisk at kåken brenner ned nå som barnevogna endelig er i hus!". Haha,men det gikk bra! Kjøttet overlevde også... :P

Vi storkoste oss med god mat og superkoselig selskap!! :) Etter maten åpnet jeg alle de fine gavene! Jeg/vi fikk så masse fint til lille nurket vårt!! Her er noe av det:

Til meg selv: Fotskrubb,spa/badeoljer,ordtak-dekorasjon til vegg og jentespill :)
Tina & co: Vippestol
Rose Mari: Bodyer og sparkebukse
Siri: Bodyer,sparkebukser,lue og pyjamas
Therese: Barnets første år-album

(Tilgi meg hvis jeg har satt feil på noen av dere...!)

 

   

Og ikke glem de nydelige kortene med alle de herlige ordene fra jentane!! <3
Så skjønne dere er!! :)


Cathrine (venninne av Tina) laget den fiiineste kaka jeg noensinne har sett! Og ikke minst knallgod!! <3 Er super imponert og SÅ takknemlig!! Den fortjener så absolutt en plass her!

Se da... <3

 Tusen takk,Cathrine!!!

 Til alle dere som gjorde dagen så perfekt: Tusen hjertelig takk!! Jeg setter SÅ stor pris på dere!! <3

Stooor klem fra Trine!!

(PS: Fra idag regnes jeg som høygravid og det er 40 dager til termin..!!)

34 + 3 uker - Status rapport <3

(Synes Jinah lager så fine status-rapporter i svangerskapet og jeg har fått lov å "låne" av henne! Sjekk ut bloggen hennes: www.jinah.blogg.no

 
MIN STATUS RAPPORT!!

 

♥ Termindato: 13. august

♥ Hvor langt på vei?  34 uker + 3 dager

♥ Hvor lenge er det igjen? ca 6 uker

♥ Gutt eller jente? Kjønn er enda uvitende! Spennende... :)

♥ Evt navn: Hemmelig ;) 

♥ Spark: Ja,spesielt i høyre siden,noe det har vært jevnt av de siste ukene,ettersom babyen ligger med hodet ned og rumpa opp mot venstre! Av og til kiler det! Jeg elsker hver lille bevegelse!! :) 

♥ Vekt: Gått ned 1 kg på siste kontroll tidligere i uka. Til sammen gått opp 10 kg :)

♥ Tungt? Til tider,ja...

♥ Svangerskapsplager: Ikke annet enn litt "svangerskaps-isjasj" og høyt blodtrykk,så jeg klager absolutt ikke!

♥ Sykehusbag: Har såvidt tenkt på det faktisk... Men jeg burde vel gjøre det nå!?

♥ Utstyr: Vogn,stellebag og bilstol er i hus! :) Senga og stellebord skal også snart hentes... :)

♥ Mangler: Endel småting... Gulpekluter,ammeinnlegg,dyne/laken til vogna +++ Lista er kanskje noe lang?!

♥ Kynnere? Ja,noe jeg har hatt siden uke 19-20,så tenker ikke så mye over det egentlig.

♥ Babyens søvnmønster: Har jeg ikke lagt så merke til,annet enn at jeg ofte blir våknet av noen kraftige og herlige bevegelser om morgenen... :)

♥ Humør? Håper og tror at det er noe mer stabilt nå... (Det er vel mer riktig å spørre Terje om!) :P

♥ Kjent hikke? Ja,da jeg lå innlagt på barsel i forrige uke,kjente jeg babyen hikke for første gang! Utrolig skjønt og vittig! :) Har kjent det et par ganger siden... :)

♥ Lei? Faktisk ikke! Jeg elsker denne rollen og synes tiden går himla fort... Hvem sa at 9 mnd er leeenge!?

Tanker og følelser rundt mammarollen: Litt blanding! Fortsatt veldig fjernt egentlig :) Gleder meg masse,samtidig som det er litt skremmende... Men det er det jo med alt som er nytt...? :)

34 uker <3

34 uker

Week34_19779.jpg
Fra 34 uker og 0 dager til 34 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2300 g
CRL: 30 cm
Full lengde: 41 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 32 uker gammelt. Nå flyter det ikke lenger, men hviler i livmoren.

Øynene åpnes når fosteret er våkent, og lukkes når det sover. Øyefargen er vanligvis blå uansett hva som blir den endelige fargen fordi pigmenteringen ikke er ferdig ennå. Endelig utvikling av øyefarge krever at øyet blir utsatt for lys, og det kan ta flere uker etter fødselen før barnet får sin endelige øyefarge. Fingerneglene begynner nå å bli så lange at fosteret kan klore seg selv.

TIL MOR

Hva kroppen din viser deg!

Kanskje føles kroppen din periodevis tung nå. Noen føler seg ukomfortable med denne "rare" og uvante kvinnekroppen. Andre er fortrolige med den og viser magen stolt frem med trange klær og kjærlige klapp. De riktig strutter. Hvordan er det med deg? Det er en stor investering som ligger i alle disse ukene du har bak deg! Du gjør en flott jobb og det gjør kroppen din også.

Merker du at magen plutselig blir helt hard eller stram er dette helt normalt. Det som nå skjer er at livmormuskelen strammer seg og forbereder seg til jobben den skal gjøre. Disse sammentrekningene varer som oftest bare noen sekunder og kalles kynnere eller falske rier. (På fagspråket heter de Braxton Hicks kontraksjoner. Kontraksjon betyr sammentrekning.)

Kanskje har du også oppdaget at det kommer litt væske ut av brystene. Hormonene får brystene dine til å svulme opp og fylles med melk. Er det ikke flott at kroppen viser deg at den er i rute? Den gjør seg klar til de nye oppgavene som venter den. Den er til og med så "klok" at den kan produsere spesiallaget melk! Kvinner som føder barna sine før termindato (prematurt) produserer nemlig morsmelk tilpasset barnets alder. Men ? visste du at de samme hormonene som påvirker dine bryst, også påvirker barnets brystkjertler. De svulmer også opp. Noen ganger kommer det til og med litt væske ut av nyfødte barns bryst. Den kalles "heksemelk" og har fascinert mange opp gjennom tidene.


TIL FAR: Nå bør alt være i hus

Fødselen er ikke veldig langt unna. Du tenker kanskje at det fortsatt er lenge til ? tross alt. Men dere går inn i en tid hvor partneren din blir vesentlig større, er mindre mobil og trolig ikke orker like mye som før. Da er det tid for å sørge for at alt som skal være på plass før fødselen, er i hus.

Hva man trenger er, selvfølgelig individuelt. Noe avhenger av årstiden, noe av boligforhold, noe er personlig og noe avhenger også av barnets behov. Uansett kan det være fornuftig å skrive en huskeliste, krysse av etter hvert og sørge for at det som er glemt eller utsatt, kommer på plass.

Det dere helt sikkert trenger fra dag én er: vogn med regntrekk og myggnett, bilsete (om dere har bil), seng, dyne, sengesett, teppe til vogna, stelleplass, rikelig med klær (innetøy, utetøy og nattøy), bleier, badebalje, vaskekluter, salve og ammeinnlegg i ull.

Det dere kanskje vil trenge ? nå eller etter hvert ? er: vippestol, stellepute, stellebag, babypose (om barnet blir født på vinteren), reiseseng, smokker, smikker, babycall, flasker (dersom det oppstår problemer med ammingen) og brystpumpe (om dere planlegger barnevakt).

Listen er lang, og unngå for all del å måtte bruke de siste dagene i svangerskapet til å haste rundt og gjøre innkjøp i siste liten. Det kan bli både dyrt og slitsomt.

Et lite opphold på barsel

Da var det min tur med et par dagers opphold på barsel... Ble lagt inn fra mandag til onsdag for blodtrykksmåling/blodprøver. Vipper "på grensa" til å utvikle svangerskapsforgiftning. Sliter med høyt blodtrykk og slikt... Greit med en sjekk,så heretter blir det hyppige kontroller fremover om dette fortsetter slik. Var nede idag og skal ned på mandag igjen. Syns det er utrolig betryggende at de passer så godt på meg og lille! :) Og er himla glad for at jeg er såpass langt på vei som jeg er! :) (Snart 34 uker)

Var UTROLIG rart å ligge der nede... Er jo vant med sykehus,men dette var HELT nytt! :P Det å høre barneskrik,se de små bli trillet av stolte foreldre rundt omkring i gangene og vite at snart er det OSS som går der.... Sprøtt!! :D
Utrolig rar følelse... :)
Er enda ikke noe særlig i form,så blir jo spennende å se hvordan dette går fremover...

I morra skal vi ihvertfall hente barneutstyret! Vogna,bilsetet (og kanskje senga). Herremin å sprøtt... Gleder meg veldig! Har lenge snakket om når vi bør hente det. Veldig delte meninger om det fra andre,men nå som formen er så svingende og slikt.så er det ingen tvil! Må bare få det i hus slik at alt er klart hvis det skulle skje noe før... Man vet jo aldri... :)
 Navnebetydninger :)

Litt gøy å vite betydningene av navn som er en nært og kjært... Testa ut mitt og min kjæres :) Dette kommer jeg også til å gjøre med navneforslagene som vi står overfor her,til den lille skatten vår... :) <3

JentenavnTrine

Betydning: Ren (evt. begge to, navneinnvielse, tortur)


Forklaring
: Jentenavnet er en dansk kortform av Katrine, som er en variant av Katarina, som kommer (opprinnelig) fra det greske navnet Aikaterine med en noe usikker forklaring som kan være "navneinnvielse", "begge to" eller til og med "tortur". Romerne endret betydningen til at navnet stammet fra det greske ordet "katharos" som betyr "ren".

GuttenavnTerje

Betydning: Guden Tors spyd/tordenspyd


Forklaring
: Guttenavnet er en nyere variant av Torgeir som består av navnedelene tor og geir, hvor tor er utledet av det norrøne navnet Thórr som betyr "torden", mens geir er en nyere versjon av Geirr, som er et gammelt norrønt navn som betyr "spyd".

32 uker <3

Sier det igjen... Tiden går så fort!!
Nå er det bare 8 uker igjen til termin... 8 uker!? Hjelpes! :D Men fy så gøy og spennende...

Helga som har vært,har vært superkos og avslappende! Formen har vært helt grei,så vi har fått kost oss masse! Fredagen var det god mat og film som stod på menyen. En film jeg endelig har fått tak i på dvd,og ikke sett på maaange år! Kunne se den om og om igjen da jeg var yngre. "When a man loves a woman" med Meg Ryan og Andy Garcia. Den er absolutt til å anbefale til dere som ikke har sett den!! :) Terje hadde utrolig nok verken hørt om eller sett den,noe som alltid er stas for min del (for han har jo sett alt!)... Ble godt mottatt der og ;)Lørdagen tok vi oss turen til byen. Kikka litt rundt,spiste is og koste oss. Deilig med slike dager! :) Ble bare hjemmekveld på lørdag også,noe som føltes temmelig digg,for jeg merker energien ikke er heeelt på topp for tiden...
Søndag var det familiemiddag hos foreldrene til Terje med hele bunten. Alltid koselig det! :) Skikkelig koselig og avslappende helg på oss... Det liker vi nå for tiden! :)

Igår var det tid for kontroll på sykehuset/føden igjen. Spennende som alltid! :) Må si at jeg har vært utrolig heldig med legene der nede. Skal lete lenge etter mer fantastiske folk/leger med så stor omtanke enn de der! Så godt å føle seg så trygg og ivaretatt :) Nå blir det kontroller hver 14. dag fremover. Det betyr virkelig at det nærmer seg gitt!! Så sprøtt... Gleder oss vannvittig,selv om det er en smule nervepirrende tid i møte også ;) Slik er det jo med alt som er nytt :D

Er sykemeldt resten av tiden mot permisjonen nå... (Noe som også er tegn på at det nærmer seg!)
Er ikke i den beste formen for tiden,så får lytte til kroppen nå,og bare kose meg så godt jeg kan resten av tiden mot fødselen <3 Skal virkelig prøve og nyte det! <3
Må innrømme at jeg savner jobben og alle de herlige kollegaene allerede! <3 Men de blir ikke kvitt meg så lett... Jeg MÅ ha meg en tur ut der med jevne mellomrom for å hilse på! Og jeg har fått møteplikt en gang i uka når den lille kommer... Hehe! Maskotten deres! <3 :D

Vel... Nå er det kvelden her. Jeg er dausliten,og jeg har jammen meg ikke gjort stort idag! Skal ta med meg Sussi´n vår og kosemose henne før jeg slukner :)

Nattinatt,dere skjønne... :)

Svangerskapskurs med pappaene og 3D ultralyd <3

Tida flyyyr avgårde som vanlig... Blir nesten stresset,jeg! :S Jeg har kommet litt over disse "alt-som-skal-gjøres"-tankene,men et lite snev av det henger igjen. Noe som uten tvil er normalt! :P
Prøver heller å kose meg mer den lille tiden som er igjen nå før nurket kommer,og heller ta disse must-tingene litt etter litt... Det kommer jo en dag i morra også! :)

På tirsdag var vi på svangerskapskurs,denne ganga med pappaene også :) Så utrolig koselig!! <3 Vi hadde et par gruppe-oppgaver (rene mamma og pappa-grupper),snakka litt om amming og følelser og tanker rundt foreldrerollene. Skulle virkelig likt å være ei flue på veggen hos gutta da,ja. Tror de hadde det litt moro! :D
Fikk også se en liten film om amming. En halvtime gammel baby som leter etter mors bryst. Så utrolig fascinerende hvordan disse små kroppene fungerer! Måtte svelge unna klumpen i halsen noen ganger iløpet av de minuttene,jeg. Åssen skal det gå når vi skal se film fra fødselen til uka som kommer!? Litt sentimental jeg kanskje...? Godt det er noen hormoner på sprell hos meg og! :D

Onsdag dro vi til Stavanger for å ta 3D ultralyd. Vi var ei stund veldig frem og tilbake med dette,om vi ville eller ei,men fant ut at det er bedre å angre på noe som er gjort enn noe vi ikke gjorde :) Og dette er kun noe vi gjør med førstemann,så det blir rett og slett "en gang i livet-opplevelse" :) Og jeg kan love deg at det var SÅ verdt det!! :D Så utrolig gøy å se filmen/bildene! Lille skjønningen var svært glad i å ha hender og føtter oppi ansiktet,lå med den ene siden av ansiktet godt inni morkaka og koste seg! <3 Sprikte med fingrene,åpna munnen/ute med tunga og drakk fostervann... Noe så søtt!! <3 Fikk også se h*n gløtta litt på øynene!! Noe så herlig.... :D
Kan trygt si at det der var absolutt verdt hver eneste krone! :) Helt fantastisk,synes vi! <3

Var en tur til Arendal på sykehuset igår,hvor vi traff på min fetter & co med den nye babyen deres. Så utrolig herlig han var!! Tenk at en slik liten en snart blir vår lille sønn/datter! Som sagt,det føles helt uvirkelig og har enda ikke sunket inn... :)

Første svangerskapskurs

Idag har jeg vært på svangerskapskurs! (Egentlig andre kurs,men fikk ikke blitt med første gang). Utrolig koselig gjeng og ikke minst koselig å samles sånn! :) Spesielt siden ingen rundt meg skal ha barn samtidig som oss,er det gøy å kunne treffe noen andre med kul på magen :)
Idag var det fysioterapeuten som hadde timen. Fikk høre mye om bekkenet,gunstige og ugunstige bevegelser,treningsprogram... Ja,rett og slett veldig nyttige ting! Mye man visste fra før,men også endel nytt. Veldig lærerikt! :) Var jentekveld idag,så på de to siste skal mannfolka også være med. Like viktig å inkludere pappaene! :)

Ellers har jeg endelig fått slikket sol idag! Rett og slett slang meg rett ut etter jobb idag. Deilig med noe farge på kroppen,spesielt når man kjenner seg sliten! :)

30 uker idag!! <3

Det går så fort... Bare 10 uker igjen! Drøye 70 dager!? Hjelpes... Først nå begynner det å gå litt opp for meg hva som skal skje... Det er liksom enda ikke sunket godt nok inn. Håper denne følelsen bare stiger nå! Det er daglig med masse liv og røre fra den lille i magen,og jeg bare ELSKER hver lille bevegelse!! <3 Morsomt å se magen bevege seg til alle kanter. Skulle ikke tro det var koselig å bli våknet i hytt og pine på nettene av noe slikt!? Men joda... Jeg nyyyter det!!

Ekstra spennende tider i møte nå som det begynner å nærme seg... Mest av alt er jeg spent på hva slags fødsel det blir og hvor det blir. Håper å føde her på lokalsykehuset,men skjønner jo hvorfor hvis det skulle bli på riksen. Uansett,ut må h*n,jo! :D Og vi gleder oss til første møtet!! Lurer så på hvem h*n ligner på... <3
Må ihvertfall snart få skrevet liste over hva som må handles inn. Er masse jeg ikke har tenkt på engang,som jeg gjerne kommer over i bøker og andre blogger. Ikke bare kjekt å ha,men også nødvendig!! :)

Gleder meg til å hente vogna,få på plass senga og alt som hører med.... Vi har kjøpt oss stasjonsvogn da! Det burde jo være et klart tegn på at to blir til flere... :D Utrolig rar følelse da vi hentet den bilen for et par uker siden. It´s real!! :D
Skal virkelig prøve å storkose meg med NULL stress fremover... Rett og slett nyte magen og det å bare være oss to nå frem til vi blir en familie på tre (5 med de firbeinte)... <3


Svangerskapet i bilder <3

Tenkte jeg kunne legge ut litt magebilder fra ukene som har gått... Har jo tatt for ca hver uke. Her er noen av den voksende magen :) Fy så fort det går!! Føles som om vi nettopp fikk vite at barnet er friskt,jo!! :) Det var for flere magebilder siden... <3 :)

26+1 :)
24+4 :)22 uker :)
19+6 :)
18+5 :)
12+5 :)

Første babyklær-shopping <3

Idag har vi hatt en skikkelig kosetur i byen og på senteret! Hev oss rundt ganske tidlig,og kom hjem i kveldinga... :)
Fikk kjøpt meg et par klesplagg,flagg til 17. mai,og det koseligste av alt,vi handlet våre første babyplagg til nurket... <3 :)
Kjøpte en joggedress,et par sparkebukser og klorevotter... Det gikk litt mer opp for Terje da vi gikk rundt mellom alle de søte og tøffe plaggene som hang der. Og ikke minst da vi endelig fikk handlet det :)
Fikk endelig kjent litt på den følelsen,begge to! :) Håper mer av den kommer stigende fremover nå... :)

Baby box´en fra apoteket fikk vi også hentet oss :) Gøy med masse sånne gratis-prøver til liten og stor :) Og den var jo ikke så liten heller... Åpnet opp da vi kom hjem,og det må jo være den gøyeste forundringspakka jeg har pakket opp på lenge! :D Masse herlig stæsj inni! :)


Ellers har det vært en superkoselig dag! Fikk endelig (!!) tak i Shave Ice,som jeg så lenge har hatt lyst på!! Himla godt!! Det smakte vel noe bedre da en var liten,men godt var det uansett... Kanskje var det prisen som trakk litt ned..? :P


Dagen har vært super!! Deilig vær,rett og slett litt sommerfølelse... Endel kjentsfolk har vi også truffet på,noe som alltid er like kos :) Deilig med lørdager som dette når Terje har fri :) Og enda er det et par drøye dager til jobb! :D Gleder meg til 17. mai,ihvertfall hvis været blir som det er meldt :) Soool og opphold!!

Tusen takk for en knall koselig dag,kjære!! Elsker deg så uendelig masse!!
 
Håper dere andre også har hatt en fiiin lørdag!! :)

Nydelige babyklærne! <3 :)

Siden den dagen vi fikk vite at barnet vi venter er friskt,så har det strømmet inn med babytøy til oss! <3 :)
Mamma & de,svigerfamilien og Rita :) Tror vi har snart 4 fulle skuffer nå... Selv har vi ikke kjøpt et eneste tøyplagg enda... Jeg har liksom ikke fått det enorme shoppe-kicket jeg var SÅ innstilt på at ville komme den dagen vi venter barn,men den gang ei... Jeg kan til og med gå gjennom/forbi en barnetøy-butikk uten å engang tenke over det... Hjelp!! Syns det nesten er litt skummelt å være "så vekke",jeg... Men tror liksom ikke det har gått opp for meg helt enda... Derfor tenkte vi å ta oss en tur til byen i morra og kjøpe et par plagg.. Bare for å ha gjort det liksom. Kanskje det skjer noe oppi hodet da..? :P
Jeg må uansett vise dere noen av de søte plaggene vi har fått... Smelter jo bare av å se på de! Gleder meg SÅ til å kle vår lille skatt med det! <3 :D

Stilige bodyene vi fikk av mamma og pappa fra Nederland! <3 :)Søteste settet jeg fikk av lillesøster <3Geniale arme-smekkene vi fikk av mormor :)Søte dressen vi fikk av Jørgen & Kathrine,svoger/svigerinne :)Første bamsen til lille nurket er fra lillesøs <3Søte bodyene vi har fått av svigerinne Therese :)De skjønneste luene fra lillesøs :)Dette er bare en liten brøkdel av alt det nydelige vi har fått... :) Er så mye fint!! Og jeg gleder meg som en unge til å begynne og vaske det,sortere og legge på plass :) Gleeeder meg!!! :D <3
Skal få tatt bilde av endel av det andre vi også har fått,må bare få sortert litt først... :)

From conception to birth

Sjekk ut denne nydelige videoen fra unnfangelse til fødsel... <3 Så nydelig!! Fikk nesten tårer i øynene her,jeg... :) Så fantastisk kroppen fungerer!! :)

Den nydeligste lyden... <3

Håper alle har hatt ei fin påske? :) Selv har vi hatt det supert på hytta med familien til min kjære! Ikke det beste været,men vi har storkost oss med gåturer,påskekrim,brettspill og alt som hører hyttekos til! :) Kom hjem på søndag,og skulle jo gjerne vært ei uke til! :D
file:///C:/Users/T&T/Links/Public.lnk
Idag var det tid for time hos jordmor igjen,og denne ganga var Terje med for første gang :) Utrolig stas,og kjempekos å ha han med! Magen vokser som den skal,vekta vipper forsiktig oppover og hjertelyden vi fikk høre idag var bare SÅ nydelig klar!! Kjente tårene presset på da hjertelyden slo der... Noe så rørende og fint!! <3 Kan trygt si at både jeg og Terje gikk ut derfra med et stort smil om munnen! <3
Sparkene fra den lille begynner også å bli ganske mye kraftigere nå :) Jeg skvetter faktisk til tider,så "hardt" h*n sparker! :) Og i helga,da vi hadde lagt oss,kunne Terje til og med se magen bevege seg av de herlige sparkene og bevegelsene fra babyen... Utrolig søtt!! <3

Åh,som vi gleder oss til å møte deg,lille skatt... <3 :)

Babyspark i magen... <3

Er nå 21 uker på vei,og gjett om jeg kjenner godt til de små sparkene i magen!! <3 :) Er så herlig følelse!!
Mest liv er det jo når jeg har lagt meg eller ligger på sofaen og slapper av. Skikkelig kraftige er de noen ganger! :) Idag kunne jeg til og med kjenne det tydelig da jeg gikk rundt på jobb og ordna med varer (som regel kjennes det bare når jeg er i ro selv). Så sprøtt det kjennes ut noen ganger! :) Den følelsen når sparkene holder på,er bare så ubeskrivelig god!! <3 :) Så godt å vite at det er fult av liv der inne... :) Magen har også vokst betraktelig de siste to ukene. Det merkes godt,og nå synes det jo tydelig på meg at jeg ikke bare har spist godt i det siste... ;) Folk spør og blikket deres vender raskt ned mot magen når en treffes. Så koselig!! :)

Håper alt fortsetter like bra videre fremover... <3 :)
Vi venter spent på deg,skatten vår... <3 :)

hits